Dit zeggen onze klanten

Allround werkhandschoenen

Allround werkhandschoenen zijn in te zetten voor allerlei verschillende werkzaamheden. Deze werkschoenen zijn geschikt om dagelijks te gebruiken in de montage, logistiek, assemblage en constructie. Moeten de handschoenen voldoen aan een specifieke certificering? Per handschoen wordt aangegeven aan welke eisen de handschoen voldoet. Ontvang u liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Meer lezen >

Allround werkhandschoenen makkelijk online bestellen

Via onze website kunt u gemakkelijk online allround werkhandschoenen bestellen. Onze werkhandschoenen zijn meestal al te verkrijgen vanaf 12 paar en worden geleverd binnen 1 of 2 werkdagen mits deze op voorraad zijn.  Na de bestelling ontvangt u van ons een track en trace, hierdoor kunt u makkelijk de zending volgen en weet u wanneer de handschoenen bij u geleverd worden.

Meer lezen >

Gecertificeerde Allround werkhandschoenen

De Allround werkschoenen zijn standaard EN388 genormeerd. De EN388 certificering beschrijft de Europese norm voor werkhandschoenen. De handschoenen worden op getest en geclassifeerd op schuren, snijden, scheuren, perforatie, ISO snijweerstand en impactweerstand. Meer informatie over de EN388 normering kunt u vinden in onze blog.

Meer lezen >