26 April 2018

Wat voor werkhandschoenen zijn er allemaal?

Wat voor werkhandschoenen zijn er allemaal?

Bij vele beroepen kan gebruik worden gemaakt van werkhandschoenen. Werkhandschoenen bieden bescherming tijdens diverse werkzaamheden. Er zijn verschillende soorten werkhandschoenen.

1. Automotive werkhandschoenen: dit zijn werkhandschoenen voor automonteurs en mechanics. In de automotive branche wordt vaak met kleine en olieachtige onderdelen gewerkt. Een goede vingergevoeligheid en grip zijn hier een vereiste voor optimaal comfort en productiviteit.

2. Bouw werkhandschoenen: deze werkhandschoenen zijn geschikt voor mensen in de bouw. Deze werkhandschoenen bieden de drager meer grip en bescherming en zijn daarom onmisbaar in de bouw!

3. Food werkhandschoenen: dit zijn werkhandschoenen voor in de voedingsindustrie. De werkhandschoenen bieden een hoge mate van vingergevoeligheid en flexibiliteit zodat uw personeel in alle comfort hun werkzaamheden kunnen verrichten. De handschoenen zijn zo ontworpen dat ze voldoende hygiënisch zijn maar daarbij niet de bewegingsvrijheid belemmeren.

4. Groenvoorziening werkhandschoenen: dit zijn werkhandschoenen voor hoveniers. De werkhandschoenen bieden hoveniers bescherming tegen scherpe takken en bieden extreme grip in zowel vochtige als droge omstandigheden.

5. Installatie werkhandschoenen: dit zijn werkhandschoenen speciaal voor elektriciens. De werkhandschoenen zijn gemaakt van natuurrubber zodat uw werknemers in veiligheid kunnen werken.

6. Las werkhandschoenen: dit zijn werkhandschoenen voor lassers. Deze werkhandschoenen beschermen tegen de hitte en vlammen tijdens de werkzaamheden.