Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Werkhandschoenen voor in de bouw, sloop en groen

Op werkhandschoenenwereld.nl hebben we diverse merken werkhandschoenen in het assortiment. Zo hebben we handschoenen van het merk Cerva en Safeworker. Al onze handschoenen zijn perfect geschikt om mee in de bouw, de sloop of de agrarische sector te werken. Wilt u uw werknemers graag zo veilig mogelijk handschoenen geven om mee te werken? Bij werkhandschoenenwereld.nl bent u aan het juiste adres. Voor iedere soort werk is er een geschikte handschoen. Een aantal van onze handschoenen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en sluiten zo aan bij ieder individu binnen uw bedrijf.

Meer lezen >

Werkhandschoenen voor bouwvakkers en hoveniers bestellen

We hebben diverse soorten werkhandschoenen in het assortiment. Zo zijn er werkhandschoenen met katoenen rug en leren knokkelversterking, handschoenen met een versterkte kap voor extra bescherming van de pols maar ook handschoenen met anti slip op de handpalm en vingers. De safeworker SW 85 heeft bijvoorbeeld extra flexibiliteit en vingergevoeligheid, wat de handschoenen extra geschikt maakt voor land- en tuinbouw. De handschoen heeft ook meer ventilatie zonder gecoate rug. De Cerva crow long heeft een rundleren handpalm en katoenen rug, wat de handschoenen extra geschikt maakt voor de bouw.

Meer lezen >

Werkhandschoenen voor bouwvakkers en hoveniers

Al onze bouw, sloop en groen handschoenen voldoen aan de NEN 388 norm. Dit houdt in dat ze getest en goedgekeurd zijn op schuur-, snij-, scheur- en prikweerstand. De Cerva dipper handschoenen voldoen ook aan de norm NEN 407, waarbij de handschoen getest is op bescherming tegen hitte en vuur. Het is in deze werkvelden natuurlijk belangrijk dat uw handen goed beschermd blijven en dit gebeurd met deze werkhandschoenen. Heeft u vragen of komt u ergens niet uit? U kunt contact met ons opnemen via de chat, de mail of per telefoon. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Meer lezen >