Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 5 van 5 resultaten

1 - 5 van 5 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Werkhandschoenen voor monteurs

Werkhandschoenen voor monteurs zijn geschikt voor alle werken waarbij montage werkzaamheden worden uitgevoerd. Als monteur zijnde kom je veel in aanraking met verschillende onderdelen. Daarom is het erg belangrijk om goede handschoenen te gebruiken. Nergens anders is het risico om een ongeluk te krijgen groter dan wanneer je montage werkzaamheden uitvoert. Onze handschoenen beschikken over een hoge vingergevoeligheid en zijn ideaal voor het fijnere werk. Onze montage handschoenen zijn naadloos. Hierdoor zijn ze extreem soepel en zacht en zorgen ze voor veel comfort. Bij Werkhandschoenenwereld vindt u een ruim assortiment aan werkhandschoenen geschikt voor monteurs. Wilt u dat uw werknemers zo veilig mogelijk kunnen werken? Doe hen dan een paar montage handschoenen cadeau. Iedere monteur heeft een goed paar werkhandschoenen nodig!

Meer lezen >

Werkhandschoenen voor monteurs online bestellen

Onze montage handschoenen hebben een uitstekende grip bij natte en droge werkzaamheden. U kunt de werkhandschoenen bestellen in vijf verschillende maten. Zo vindt u altijd een paar werkhandschoenen dat voor u of uw werknemers geschikt is. De montage handschoenen zitten strak om de hand en beschermen uw handen tijdens het werken in de garage, werkplaats of andere montage werkzaamheden. De handschoenen hebben een PU coating en zijn vloeistof werend. Alle handschoenen voldoen aan de NEN 388 norm. De NEN staat voor de Nederlandse Norm, waaraan alle werkhandschoenen moeten voldoen. U kunt de montage handschoenen al bestellen vanaf 12 paar.

Meer lezen >

Montage werkhandschoenen

Bij Werkhandschoenenwereld kunt u eenvoudig en snel montage werkhandschoenen bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte werkhandschoenen. U vindt bij ons montage werkhandschoenen van de beste kwaliteit. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >