Dit zeggen onze klanten

Snijbestendige werkhandschoenen

Snijbestendige werkhandschoenen voorkomen zoals de naam al zegt dat uw werknemers zich snijden tijdens de werkzaamheden die ze op dat moment uitvoeren. Snijbestendige werkhandschoenen zijn geschikt voor werkzaamheden die een hoge snijweerstand vereisen. In bepaalde werkomgevingen lopen medewerkers het risico om (snij)wonden op te lopen aan hun handen. Het dragen van snijbestendige werkhandschoenen wordt in dit geval aangeraden. Naast dat de werkhandschoenen getest zijn op snijweerstand, zijn ze ook gekeurd op schuurweerstand, scheurweerstand en perforatieweerstand. Dit wordt ook wel gezien als de veiligheidsnorm waaraan de snijbestendige werkhandschoenen moeten voldoen. Bij Werkhandschoenen wordt voldaan aan deze norm. De veiligheid van uw werknemers wordt op deze manier gewaarborgd. Werkhandschoenen met snijbestendige eigenschappen beschermen bijvoorbeeld tegen verwondingen aan scherpe randen en perforatie.

Meer lezen >

Snijbestendige werkhandschoenen online bestellen

De snijbestendige werkhandschoenen die we bij Werkhandschoenenwereld aanbieden zijn de Cerva Bonasia werkhandschoenen en de Sint light werkhandschoenen. Beide handschoenen zijn voorzien van gedipte PU palmcoating en voldoen aan level 3 als het gaat om snijvastheid. Verder bevatten de werkhandschoenen elastisch manchet, waardoor deze goed zullen aansluiten om uw handen en polsen. Het wordt aangeraden om de werkhandschoenen te gebruiken voor werkzaamheden in de bouw, industrie, logistiek of in de automotive sector. De werkhandschoenen zijn in verschillende mater beschikbaar en kunnen al besteld worden vanaf 12 paar. Hierdoor zal er altijd een geschikt paar werkhandschoenen bij zitten voor u.

Meer lezen >

Snijbestendige werkhandschoenen online kopen

Bij Werkhandschoenenwereld kunt u eenvoudig en snel snijbestendige werkhandschoenen bestellen. Op onze website start uw zoektocht naar de perfecte werkhandschoenen. U vindt bij ons snijbestendige werkhandschoenen van de beste kwaliteit. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog specifieke wensen of vragen heeft. Wij helpen u graag verder. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >