Dit zeggen onze klanten

Stratenmaker werkhandschoenen

Stratenmaker werkhandschoenen beschermen tegen de kapotte handen die dit werk met zich meebrengt. Het is dus erg belangrijk om stevige handschoenen te hebben. Al hebben stratenmakers tegenwoordig zo veel hulpmiddelen, straten maken blijft toch vooral handwerk. Om uw handen zo goed mogelijk te beschermen vindt u bij Werkhandschoenenwereld een ruim assortiment aan werkhandschoenen die geschikt zijn voor stratenmakers. In ons assortiment vindt u de Showa werkhandschoenen. Deze handschoen heeft een geruwde latex antislip coating, goede grip in droge en vochtige omstandigheden en een hoge scheur- en schuurweerstand. Daarnaast bieden wij u ook de Prevent werkhandschoenen. Deze zijn uitstekend geschikt voor het werk van een stratenmaker. De naadloos gebreide handschoenen hebben een open rug en extra ventilatie. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor ruige en zware werkzaamheden.

Meer lezen >

Stratenmaker werkhandschoenen online bestellen

Met de werkhandschoenen van Werkhandschoenen kunnen alle stratenmakers veilig werken. Veilig werken is vandaag de dag erg belangrijk. Bescherm daarom uw werknemers door ze werkhandschoenen cadeau te doen. U kunt de stratenmaker werkhandschoenen al bestellen vanaf 12 paar. Hierdoor zijn de handschoenen ook geschikt voor kleinere bedrijven. Door de aantrekkelijke prijzen zijn ze voor iedere ondernemer geschikt! Werkhandschoenen zijn erg belangrijk voor uw veiligheid en de veiligheid van uw werknemers. Ze beschermen tegen verwondingen door gereedschappen. Als onze werkhandschoenen voldoen aan EN 388 norm. Hierbij wordt getest op schuur-, snij-, scheur- en prikweerstand.

Meer lezen >

Werkhandschoenen voor stratenmakers

Stratenmaker handschoenen kunt u eenvoudig en snel bestellen bij Werkhandschoenenwereld. Bij ons op de website start de zoektocht naar de perfecte werkhandschoenen voor u. U vindt bij ons stratenmaker werkhandschoenen van de beste kwaliteit. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u erg graag verder! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >