Food werkhandschoenen

De werkhandschoenen die bij de voedsel industrie gebruikt worden, beschermen de producten tegen eventuele bacteriën en ziektekiemen. Bij het werken met voedsel komen hoge eisen kijken als het gaat om hygiëne. Het dragen van geschikte handschoenen is de eerste stap om op hygiënische wijze met voedsel te werken. Handschoenen mogen nooit ter vervanging van het handen wassen en het gebruik van ontsmettingsmiddelen gedragen worden. De handschoenen moeten voldoende bescherming beiden tegen potentiële gevaren, de handschoenen moeten goed passen en het materiaal moet geschikt zijn. Zo zijn sommige mensen bijvoorbeeld allergisch voor bepaalde materialen.
Meer lezen >
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Werkhandschoen voor in de food industrie

Bij Werkhandschoenenwereld vindt u een ruim assortiment aan de beste werkhandschoenen geschikt voor in de food industrie. Zo vindt u bij ons de modellen Safeworker SW 41 en de Cerva Starling blue. De Cerva Starling blue is een latex handschoen. Latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. De latex handschoen is uitermate geschikt voor bescherming tegen overdracht van bacteriën en virussen. Daarnaast voelt de handschoen erg comfortabel en flexibel aan. De CE categorie die aan deze handschoen wordt toegewezen, is categorie 1. Dit houdt in dat de handschoenen geschikt zijn voor werkzaamheden met weinig risico’s.

Meer lezen >

Food werkhandschoenen online bestellen

Bij Werkhandschoenenwereld kunt u makkelijk en snel de werkhandschoenen voor in de voedsel industrie bestellen. U kunt de werkhandschoenen al bestellen vanaf 12 paar. De Cerva Starling blue valt onder de categorie nitril handschoenen. Nitril handschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber en worden vaak als alternatief gebruikt voor latex handschoenen, vanwege de allergische reacties die men kan ervaren bij het dragen van latex handschoenen. De Safeworker is vooral bestendig tegen olie, vet en spatten van bepaalde chemicaliën. De Safeworker biedt dus de beste bescherming tegen micro-organismen. De handschoen is ongepoederd en wordt toegekend aan de CE categorie 3: bescherming tegen onomkeerbare of dodelijke risico’s. Beide modellen handschoenen kunnen in meerdere maten besteld worden.

Meer lezen >