Dit zeggen onze klanten

Bedrukte werkhandschoenen

Via onze site is het makkelijk kleine of grote aantallen werkhandschoenen te bestellen. Deze werkhandschoenen liggen standaard op voorraad, hierdoor is het niet mogelijk deze te bedrukken omdat vaak de normering op de bovenkant van de handschoen gedrukt staat. Bij een bedrukking van de manchet kan deze makkelijk scheuren en is deze niet zichtbaar.  Een oplossing hiervoor is om werkhandschoenen te bedrukken voor deze in elkaar gezet worden. Dit is mogelijk vanaf 300 paar met een levertijd van 4 - 6 weken. Het logo komt dan mooi groot op de bovenkant van de handschoen en de normering staat op een label in de handschoen. Hierdoor valt de bedrukking goed op en zijn de handschoenen altijd te herkennen. Omdat er vele opties zijn is het niet mogelijk de prijs via onze website uit te rekenen. Het is wel mogelijk een model via onze site uit te kiezen en een aanvraag te doen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op om de aanvraag verder te bespreken.

Meer lezen >

Werkhandschoenen bedrukken

Onze werkhandschoenen kunnen wij bedrukken doormiddel van rubber in één kleur of een transfer in één of meerdere kleuren. Standaard worden deze bedrukt met een rubber print. Het voordeel aan de rubber print is dat deze goedkoper is dan een transfer print. Met een transfer print kunnen wij daarnaast beter details en meerdere kleuren drukken. Benieuwd hoe de werkhandschoenen met bedrukking eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verassen door onze studio.

Meer lezen >

Werkhandschoenen met logo

Net zoals onze onbedrukte werkhandschoenen zijn ook onze werkhandschoenen met logo gecertificeerd volgende EN388 norm. Dat wil zeggen dat deze getest en beoordeelt zijn op snijden, scheuren, perforatie en schokken. De code is opgebouwd uit 4 cijfers waarvan 1 het laagste is en 4 het hoogste. Uiteraard is het ook mogelijk om u te laten adviseren welke soort werkhandschoen met logo het beste bij uw werkzaamheden past. Ons assortiment bestaat uit handschoenen die enkel geschikt zijn om de handen warm te houden en voorzien zijn van grip tot aan stugge leren werkhandschoenen voor op de bouw.

Meer lezen >